lördag

jag kom till vadstena klockan två på natten, ganska snällt av rebecka & pernilla att köra mig. blev en sju timmars resa för dem stackarna.
igår gick jag ut med ida m.m, hade riktigt trevligt. sedan fick jag skjus av ralle tillbaka till vadstena, då jag gick och la mig.

idag när jag vakna blev det en dusch sedan hem till ida igen och där kolla  babylon A.D & gjorde mat :) sedan kom heennes pappa och hämta oss och nu sitter vi och dricker cider, ska sedan till micke & köpa vodka för att sen dra ut idag igen.

mycket trevligt..

P.S
jag saknar ellinor olsson.

vadstena idag... :/

hade en riktigt trevlig dag igår, med natalie, fredde, degen, jenka & johannes :)
blev sent dock, sov knappt något alls.
gick upp kl. 10 ungefär, åkte till nyby & gick hem till jälla. Nu ska jag ut på middag & senare får jag skjuss av Becca & Pilla till vadstena :** 
bildet från igår kommer upp senare

peace out!

mormor ♥

fuck'em.

Den som älskar dig mycket skall få dig att gråta. Spanskt ordspråk

lill-lördag

mina bebisar sov hos mig inatt, båda två.
vaknade kanske 50 ggr iaf av att jag blev riven och biten (när jag låg helt stilla) haha
en av dem, vet inte vilken hoppa tillochmed på min överarm, fötterna&händerna fattar jag men armen?

ojoj, men jag är kär i dem. vet dock inte vad den oranga ska heta, jag har en rätt dålig bild på han, där han har ögonbajs hahah..

                                                             

men han är tok söt! :)

namnförslag?

back to basic



tillbaka på ruta ett & det visste jag innan. ♥

åååh!

idag så har jag bara slappat, skulle egntligen åka till sthlm och hälsa på en gammal kompis, men blev inte riktigt så.. lite synd faktiskt.  men får väl helt enkelt tas ngn annan dag.

& på tisdag börjar jag skolan, herregud vilken ångest jag har över det. och börja med tvåorna?  diggar inte det asså, vill bara vara kvar i UPPSALA. less på Vadstena, men what to do? ska bli kul & träffa ida & becca iaf.
jag åker evt. på torsdag så jag kan gå ut med dem flickorna på fredag..



Inatt har jag sovit dåligt, gick faktiskt och la mig halv nio för jag var trött & läste, sen fick jag sms om att jag skulle till sthlm och sen smsa en annan idiot som inte ens hade ngt att säga? så less... äh. var vaken till 2 kanske, sen vaknade jag vid fem av att ena kissemissen jamade, så blev orolig och sprang och leta och undra var det var, sen hitta jag har och då låg han bara där, stackarn.. måste varit jobbigt att åkt från hans gammla hem.
men macho har kommit till rätta, leker och stojjar. så att säga, fick han mig att vakna andra gånger, då klockan var sex av att han lekte med mina fötter, och som man ser på bilderna, hans klor är ej latch..
sen ringde alex halv nio, klommer inte ens ihåg vad han sa men kommer ihåg att han fråga om jag sov & jag svara JAAA, så fortsätter han prata så la bara ifrån telefonen.
klockan nio ringde min väcka klocka som jag av någon dum annledning ställt? varför...
sen klockan tio ringde min mamma för att säga att jag ska till tandläkaren, som hon hade ändrat till idag utan att prata med mig?  ååååååh.. och som sagt skulle jag ju till sthlm så fick gå upp & ringa dem och ba.. hej min mamma ringde och ändra så jag skulle till tandläkaren idag ist för i septemer, men hon prata inte med mig idag... går det bra att ändra? så då fick jag i october ist. hur dum morsa får man ha?!


åhhhåhååhh.



/    

likeilikei.




nya bloggen här, :) i like this hah.



här är en av mina nya katter; 

   

   

    MACHO         ♥

Välkommen till min nya blogg!