köpt bil nu!

as glad.


    

Renault Laguna 2.0 - 96

De så jag lever mitt liv -brudar, weed och vitt vin

skit lack på skitsnack, så sluta snacka skit tack!




nu blir det att städa & tvätta :) om jag orkar dra mig upp ur soffan, shiii. é trött hela tiden fan, é nog något fel på mig somsagt.
men det måste bli gjort fan..

korv m. bröd

sitter & äter frukost, eller man kan säger brunch -korv med bröd & har precis plockat undan här hemma för det såg ut soom skit! men ångrade mig efteråt för skulle ha lämnat kvar allt efter som man ändå får samma respons i detta huset vad man än gör, & det é ju att man inte gör ett skit så skule ha lämnat det så dom skulle få sett hur det ser ut annars, men det kom jag på när det var försent...

meridith Brooks - bitch


I hate the world today
You're so good to me
I know but I can't change
Tried to tell you
But you look at me like maybe
I'm an angel underneath
Innocent and sweet
Yesterday I cried
Must have been relieved to see
The softer side
I can understand how you'd be so confused
I don't envy you
I'm a little bit of everything
All rolled into one


I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
You know you wouldn't want it any other way

So take me as I am
This may mean
You'll have to be a stronger man
Rest assured that
When I start to make you nervous
And I'm going to extremes
Tomorrow I will change
And today won't mean a thing


Just when you think, you got me figured out
The season's already changing
I think it's cool, you do what you do
And don't try to save me


I'm a bitch, I'm a tease
I'm a goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, I'm revived
Can't say I'm not alive
You know I wouldn't want it any other way

if they dont chase when you walk away, keep walking

-

skitsnack

gick precis upp, & klockan é fan tio i tre? sover sjukt mkt, men tanke på att jag gick och la mig efter nio filmen på teve igår.
Nu sitter jag & har precis ätit frukost & funderar på att gå upp & storstäda nu då, men é fortfaranade fett trött -tror det é något fel på mig?

hah, skrev ju i fredags att det é knas med vissa personer, eller vissa & vissa -en. men att den ska ut ur mitt liv, & har fått svar nu, och idiiii ignorera att det é så över mellan oss?  herre-gud. blir att inte svara på det, så kanske man kan få en mupp att förstå ngt. men var inte så illa svar som jag trodde jag skulle få, men yeye.
låter tiden visa hur det blir, jag menar har vant mig utan den personen nu, var ju inga problem när den inte ville träffas så, haha. YE-EEHEH. så nu ska den inte räkna med mig längre.  


& på onsdag tar mina flickor studenten! så stolta över dom, att dom orkade. speciellt över elli som aldrig direkt har varit den som pluggar.

& så måste jag säga, att jag é sjukt imponerad över alla som tar studenten i Vadstena, you go. Förstår inte hur ni orkat gå till skolan varje dag i den lilla hålan i tre års tid. gratzzzzz fan. 



Om jag vet vad kärlek är, är det tack vare dig





söndag

helgen varit bra, har spenderas med elli & idag elin på stan.
'i fredags skulle jag ju hem till timmy och kolla film med elli, men sluta med att dom köpte en sjuttis sen följde jag med dom ut, & hade riktigt roligt igen. dansa själv på "dansgolvet" & gjorde en 80tals dans med alle, & vi var ju as bra! sen åkte jag & elli först förbi mcdonalds och sedan hem till mig och sussaaa gott & sov till hela 3 i lördags, oohoho.


efter vi vaknat var det tevetittande till sex, vi gick även en promenad med hundarna så så lata var vi inte.
efter det så släppte jag av elli hemma hos sig när jag skulle hämta ullis och patrik så att hon skulle få fixa sig och ladda sin telefon sen åkte även jag hem och fixa mig, planerna var att vi skulle till stadsparken & se Labyrint spela men missa det helt så då ändrades planen till att vi skulle hem till en kompis till våran underbara kompis jens & kolla på fotbollen, men vi fastnade på skeppet och blev där istort sett hela tiden förutom ett tag då vi drog till framfickan och hälsa på folket där.
sen så sluta kvällen som den sluta men det kvittar nu fan.
Sen idag har jag bara varit på stan med elin & 2 grabs samt sara & christoffer. blev en öl på magnusson för dem och en cola för mig & sedan drog vi oss till Jalla för att trycka i oss lite skräp mat :)

menmen nu blir det för mig att krupa ner under mitt täcke & läsa min bok för att somna och sedan vakna och för att börja STOR städa. 


-

snart blir dt hem till timmy med elli & kolla på film, skräckis vilket é favoriten såklart.




har fortfarande knas med vissa personer, så snart é det bestämmt, ut ur mitt liv skat om de inte blir bättre, haha. fick ett svar om när jag fråga om vi skulle träffas att vi kan ju ses över natten, haha. skulle dock vara behövligt med ett ..... men inte värt om idii bara vill träffas så, då finns de andra liksom.




F R E D A G

FREDAG IDAG! 
- fast det kvittar ju för mig vad det é för dag.

idag ska jag träffa älsklings elli men vet inte vad vi ska göra för det é sånt skit väder!  men äh, vi kan hitta på ngt ändå. hon snacka om ngt att gå till skeppet, men ett sånt ställe vill inte jag till, jag vill dansaaa.
något hittar vi på iaf (: 

nu ska jag kolla på unga mödrar & äta spagetti & köttfärssås.

you know i'm a crazy bitch, i do what i want when i'm feel like it.









PSST.

förresten, har jag fått de första klädesplagget igår.
wiihii.


Truth is, you knew exactly what you had, you just thought you'll never lose it

.

torsdag

& jag har en fet huvudvärk, en sån där ni vet som gör att man mår illa? 
usch.. 

så nu sitter jag i soffan & tar det lugnt till ellen, kollar lite på olika bloggar & sådant. tycker det é så kul med massa små fjortis-bloggar, så letar sånna typ. hah, några tips?


åh, nlir så irreterad av detta hus, idii! 
har blivit erbjuden att komma & kolla på en lägenhet ute i skuttunge, mitt ute på landet så ska nog åka dit ikväll & kolla. men om jag ska bo där vore det ju himla bra med en bil..
hm, kan åka & kolla på den iaf (: det é en 2'a & hyran é på 4,500. det é jävligt bra för en lägenhet som man hittar på blocket enligt mitt tycke efter som varenda jävla lägenhet där é bara ut över sommaren.
& åh juste, igår ringde Lindskrog, har fått jobb där som extra (: gjorde mig glad faktiskt, för behöver varenda öre egentligen, sen så ska jag ringa ren jämt och kolla om dom vill ha extra. så håll tummarna, tänkte typ 2-3 extra jobb. haha, om jag hinner med så att säga. men eftersom om linskrog mest é nätter och helger så é det ganska skönt för att de inte kommer krocka med något.

usch, nu smakar det snus i hela min mun, av någon konstig anledning, FY.
så ska väl gå och spy eller ngt,

true words.







jag & mormor

f e t t b r a d a g

igår var toppen, hade så kul
först drog jag hem till alex på lunch och blev kvar där i några timmar, efter det drog jag hem igen och fixa mig för dagen sen blev det middag.
efter jag ätit och packat ner mina kläder jag skulle ha drog jag hem till jenka på kaffe och massa prat & senare blev det hem till ida & linn på förkrök där jag även fixade mig, hah. det var riktigt kul men kunde ha kläderna så länge på flustret eftersom klänningen var för kort så visa ju hela arslet haha, så kunde ju inte dansa eller ens röra mig mer än rakt för att inte klänngen skulle åka upp. så bytte ju om efter ett litet tag.  
haha, när jag gick in på flustret frågade vakten om han slänger nyklarna på marken om jag kunde böja mig ner och plocka upp dom åt han, haha. snussssskkkk, ville se min röv. (: men han såg dock bra ut
 
väl inne på flustret var jag mesta dels med elli och vi dansa och hade sig, hade riktigt kul.
sen åkte vi. jag, elli & danne, och funderade på att stanna hos danne ett tag men var så trött att drog hem ist.
så jag & elli satte på Narnia och somna.
riktigt bra dag, as nöjd!

idag så blir det chill, evt. hem till danne ett tag eller så hem till jens och kolla på film.
vet inte riktigt hur det blir, é så trött. så nu blire att kolla på Heroes och slappa i soffan tillsvidare (:

MWAH.

Den nyttigaste läxa livet lärt mig är att idioterna många gånger har rätt.

sitter & dricker kaffe och har precis avslutat ett kapitel i mitt liv, eller blir nog svårt att avsluta det riktigt helt, men har iaf sagt att det é över nu. får se va det blir för svar, man skulle ju kunna hoppas på ett "nej men vi kan väl försöka fixa det"  -men jag vet att det bara kommer bli tjaffs, vilket gör det hela enklare fast det é inte enkelt, inte någonstans så sitter med en fet klump i magen, men den börjar jag vänja mig vid.
ikväll ska jag roa mig på alla sätt man kan nykter iaf, & det é ju i stort sett alla sätt man kan roa sig på full också, så kul ska jag tamigfan ha! 
men har fortfarnade inte kommit på någon filmkaraktär med den slags kläderna, men får väl bli ngn brud bara från sagan om ringen i baren eller vad fan som helst fan!

& snart ska jag fan gadda mig har jag bestämmt!

PUSS



studentskiva idag, med tema filmkaraktär.
jag har en nunnedräkt och så har jag en sån               -->
men vet ingen filmkaraktär som ser ut så..
hm.. måste fortsätta grubbla på det.

you know it



underbara underbara.

När du står en dag vid ett vägskäl i ditt liv
Som ett vilset litet barn
Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar
Och hos dig stannar jag kvar




hade min underbara fästmö hos mig sen i lördags, & det har varit riktigt mysigt. & behövligt, mina vänner gör faktist mitt liv så mycket enklare! 
tack för du finns för mig elin, :* ni andra också.

i miss my past.

JAG & ELLI
  

NU TID                                                                     DÅ TID
men é så glad att jag fortfarande har min favvo flicka kvar
- genom allt som händer samt har hänt

TACK

♥ ♥ ♥




helt sjukt vad jag vill spola tillbaka tiden, leva i hög-stadiet igen.
självklart hade jag ju velat ha med mina kompisar jag har nu som jag inte hade då, för dom é så underbara. men hade så kul i hög-stadiet. det var verkligen jag & elli mot allt, & så hade vi ju våra grabbs. saknar även en viss person från den tiden som inte ens é värd att nämnas längre, men alla förändras, till det sämre eller det bättre. men man säger ju ångra aldrig något som en gång fick dig att le & jag ångrar inget av de' utan skulle nog göra allt för att kunna spola tillbaka tiden, då vet jag vad jag skulle ändrat på! jag skulle inte ha flyttat till vadstena iaf, eftersom jag ändå inte hade några riktiga kompisar där. dock har jag ju magdalena, okej. skulle väl vara hon som skulle göra att jag överväger att börja där om jag kunde spola tillbaka, hon é ju faktiskt en helt underbar tjej. men annars då?  jo, en till person som nog alla mina kompisar tänker på från vadstena med mig, men mina kompisar vet ju också att jag börjar ge upp med den personen. så... åkte tillbaka och leva några härliga högstadie år, och sedan välja GUC så jag skulle träffa mina underbara kompisar jag har nu ändå!!!  fast snabbare än jag gjorde.

mat, mat, mat.

herre-gud vad jag é mätt.
har nyss grillat mas´sa med mormor, mamma, matte, morfar, pilla & elin. det var myssssss.
när vi hade ätit och alla var propp mätta så hade ju jag & elin bakat pajjj, så duktiga som vi é, och så hade mormor också gjort det. så det blev av att fika, massviis.
nu vill jag spy så jallaa bye.

nothing last forever..



.. cuz' forever is a long time!







...

I need no permission
Did I mention?
Don't pay him any attention

Cause you had your turn
And now you're gonna learn
What it really feels like to miss me.




nog nu...

YO.

skön helg med underbara vänner,
kommer ju aldrig ihåg fredagarna av ngn dum anledning.. hm, ingen annig vad jag gjorde du faktiskt.
men i lördags åkte jag hem till perra & pernilla och grilla & stuff sen så begav jag mig till belmans parken där johanna firades då hon fyllde 19!  gratz till henne.
och sen åkte jag och elin till donken och köpte 20 Mc Nuggets eller vad det heter, efter dem blev det att åka dit och köpa ett till, haha & sen blev det bara att vara hemma hos mig och kolla på film.
Söndagen när vi vakna så begav vi oss hem till henne och hämta alla harry potter filmer, eller iaf 5, 6 & 7 som jag trodde att jag inte hade sett. hade jag tydligen gjort ändå så blev att sitta & kolla på dem med elli också med massa godis och shit.
  & idag har jag & elin bara slappat. bakat paj också :) rabarber/hallon/blåbär & björnbärs paj. MUMS.

marilyn monroe - hon var en smart brud den där.







Bob Marley: .

Det lönar inte att vara pryd om man vill möta sanningen, för den går ju naken.

igår blev det hem till sara på mys, film & glass. det var riktigt trevligt, tack hjärtat. ♥
skjusa först matte till sjukhuset där hans pappa ligger, han har cancer och matte fick ett samtal igår om att han höll på att dö.. igen.
fyy vad jobbigt om det hade varit ens egna pappi.

& nu sitter jag & trycker intresseanmälan på ungefär varje lägenhet med rimlig hyra, hm. det sstår att dett finns 15 lediga lägenheter just nu, & sen står det att jag har visat intresse på 20 lägenheter? 
blir inte det 5 för många.. inte för att jag é matte snille eller så, nejnej. tänkte bara?  haha.

HAHA, true (:

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.



Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "



Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.

Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...



"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"



Sensmoral: Kvinnor är onda, jävlas inte med dem.

nu har jag suttit & letat lägenhet/jobb hela morgonen & det é ju inte lätt att hitta, åh va' jag önskar att jag skulle ha skrivit in mig på uppsalahem när jag var ungre. menmen, nu é det som det é.

sitter och kollar på unga mödrar och funderar över boende då, kanske borde bo kvar i vadstena? .. men så långt ifrån både min & alex familj. men vad kan man göra egentlgen. men där nere har jag ju inge boende.

 nu ska jag sätta på kaffe, som jag typ slutat med då man blir så jävla röksugen av de och dricka lite och sen ta en dusch, ikväll blire evt att umgås & mysa med underarbara sara <3

hör av mig senare :*


undra vad man ska hitta på idag

dunder väder, men blir väl att sitta hemma som vanligt.
folk have planes & jag é fattig, så blir inget speciellt då ju.
kanske ska fortsätta med den där listan, jag har faktiskt fått 3 grejer gjort.
1. jag har ju hittat min mobil!
2. torka golven.
3. träna.

men kanske ska fortsätta med den?  eller gå ut och sola?  eller hm.


dt blir nog nånting här hemma, sola é så långtråkigt, och listan... det é ju typ bara att städa och rensa garderoben och dela upp kläderna och massa tråk..  

aja, nu ska jag komma på något jag ska göra till frukost iaf. 

heeeee-då.

U-S-C-H

oj.oj.

...morsdag var tydligen nästa söndag.

morsdag :*

det é morsdag på söndag? 
herregud, det visste jag inte.
- ibland é det bra med reklam, hoppas bara jag kan få vara glad då.. 


i love my mamiii.

é så fucking less..

..så det finns inte.


nu ger jag upp.
fuck u säger jag bara, i don't need u baby. - det é du som kommer behöva mig.




BARA FÖR JAG HITTAT MIN MOBIL!

HAPPY MOTHER FUCKKKEEEEER.

Kärlek är det viktigaste vi har i livet. Ett liv utan kärlek är inget liv alls.

Kärlek skulle kunna definieras i fyra olika former: eros (grekiska), agape (grekiska), philia (grekiska) och libido (latin):

'

Eros är en kärleksgud i den grekiska mytologin, och symboliserar den romantiska och lidelsefulla kärleken, kärleken som aldrig mognar och växer upp. Eros motsvarighet inom den romerska mytologin är Amor, även kallad Cupido. Eros gestaltas symboliskt ofta som en bevingad barngestalt – en erot, även kallad amorin eller kupidon.


Agape står för den förutsättningslösa kärleken, den självutgivande formen av kärlek och har ingen sexuell underton eller överton. Agape står också för hur (den kristna) Gudens kärlek är gestaltad i relation till människan, och hur människor ska älska Gud och varandra. Den latinska motsvarigheten är Caritas; den oegennyttiga kärleken uttryckt i handling


Philia
 står för syskonkärlek (utan erotisk eller sexuell underton). Philia är ett begrepp för kärleken till sina släktingar, blodsbandet


Libido
 är den sexuella och fysiska kärleken, vår könsdrift. Sigmund Freud benämnde den energi, livsdriften, människan fick ur sin könsdrift med det latinska ordet Libido. Motsatsen och komplementet till libidon var enligt Freud dödsdriften, Thanatos. Thanatos är aggressionen, den självdestruktivitet som vänds utåt mot andra.



¨                     Jag håller mig till Libido & Philia

Alla är modiga när fienden flyr.





kladdkakan igår blev faktiskt riktigt god, och såg jävligt god ut också :) efter jag bakade den satte jag mig framför teven ett tag sen gick jag och lagade mat till mamma och matte kom hem.
efter det var det att chilla bara, kollade på D H & C T sen gick jag & la mig men var inte ett dugg trött så träna låren ist, har ju bestämmt mig att jag ska börja träna minst en gång om dagen, för måste skaffa mig kondition. sen la jag mig och skulle läsa och det var riktigt tråkigt så la mig och skrev på papper var jag skulle göra dagen efter (alltså idag) så jag skulle hålla mig sysselsatt när jag inte ska röka, har ju egentligen slutat men röker lite lite ibland ibland. blev typ 10 grejer som alla skulle ta typ 2 h ivar, så skulle jag se hur mkt jag av dem grejerna jag skulle få gjort & nu é kl. 13 & ingenting é gjort så klart. jag é för fuckinggggg lat, hur blir man pigg?  & säg ta mig fan inte kaffe för det håller jag också på att sluta med pga att jag inte ska bli röksugen, vilket kaffe ser till att man blir. hm.. nu kanske jag ska ta och börja med någoting iaf, torka golven och vattna blommerna..
kan väl skriva ikväll hur mkt jag hann m. haha (:









kladdkaka.

jag försöker baka kladdkaka.. & det luktar bränt i hela huset.
GO CARRO.

alfons åberg:

alla vet väl att jorden ska gå under på lördag?


HAHAHAHAHAHAHAHAHA.


nojjig brud, haha. om det kommer en jordbävning då ska jag ta mig fan ta mig en sup innan jag dör :) 
PEACE.

´dagarna.

helgen: i fredags minns jag faktiskt inte vad jag gjorde men i lördags var det ju kattskalledagen ute i örsundsbro, skulle egentligen bara skjusa ut pilla, aki, fredde, sebbe, bella & rikard ut dit tills elli ringde & skulle dit så då blev det att jag chilla kvar där också.
kattskalledagen går ut på att man ska krönkas till årets kattskalle vilket den som é fullast och odrägligast & jag kan lova att jag förlora störst.
blev att jag kom hem drygt vid tre tiden då jag fick en stor presentkorg med en vinare, M A S S A frukter, spansk salami & mozzarela. den blev de att jag tog med till pilla söndagen då vi återigen fick bevis på hur kass sverige verkligen é i hockey. oj oj oj, så sluta kollade.

isag va jag på arbetsintervju, och mådde förjävligt. vet inte om det berodde på väderet eller ej men vaknade med en sån jävla huvudvärk, nästan säker på feber alltså, ni vet en sån där som gör så ont så man nästan mår illa?
jaja, blev iaf att tvinga iväg sig dit och sen hem & sova.
senare hämtade jag pilla och städade.
nu funderar jag på att baka kladdkaka, é feting sugen på något gott! 
så jalla bye :*


ajuste... min mobil é borta.. igen.



missin' mah gal :*

Artighet är konsten att dölja sina naturliga impulser

Den som älskar dig mycket skall få dig att gråta.

full helg, skriver om den mer när jag pallar.            

Kärleken har två fiender: krig och fred.







nu har jag städat hela huset, känner mig jätte duktig (: 
fast var dock jobbigt, men vad gör man inte för cashish?








världens finaste låt.

Age quod agis

  • Age quod agis – "Gör vad du gör", med betydelsen "Det du gör, gör det väl"



    sitter typ på wikipedia och läser latinska ordspråk och citat och snackar med elli på facebook om någon brud som skulle förtjänat sig lite stryk.
  •  elli gav henne dock en örfil, bättre än inget men den tjejen verkar behöva sig en riktig smäll.
    ..åh, blir jätte irreterad åt ellis vägnar  (säger man så?)  haha.. é nog mest röksugen.

    nu ska jag på jobbintervju så hade braaa
    PEACE.

    21.54



    idag blev en slappis dag ändå, först så städa jag undan hemma sen så åkte jag ut med pilla och bella för bella skulle övningsköra sen hem till mammi. vi laga lövbiff med kantarell ost innuti och klyft potatis med bea sen satte vi oss  och kolla på film.  Idag blev de Insidious (: en riktigt sjuk film alltså. haha, grava mest igenom den båda två och det var ju en så kallad skräckis så klart.
    nu blir det sova, imorgon tidigt så é det en till jobbintervju.
    juste, skrev jag att jag fick den förra?  WOUP.    -men tog det inte.
     G O D N A T T   S Ö T I S A R.





    jag just nu

    T R U E

    LILLJOR PÅ POSTEN.

    ååååh, fick blommer på posten idag av alex (:  lilljor.
    riktgt gulligt faktiskt. happiiiiiiiii girl



    Handling betyder mer än ord.


    tattoo.

    sitter & funderar på att tatuera mig igen, nu var det länge sen. snart ett år, i september.
    men nu vill jag tatuera armen, handleden eller vad man säger.



    typ någonting sådan utbyggt över hela underarmern.

    Edgar & Ellen

    Gooode förmiddag :)
    nu har jag färgat håret så jag ser ännu mer knas ut än jag gjorde när det var orange, ååh vad jobbigt  det ska va att gå från brunnett till blondin, men ringde iaf min hårfrissör nu och hon skulle kolla på det om hon kunde fixa det.
    vill ju kunna använda mitt löshår igen ju..





    nu sitter jag och kolla på nicкelodeon, där visas Edgar & Ellen som handlar om 2 12åriga tvillingar.
    ganska roligt, men jag älsкar barnpogramm :) :) :) :)

    idag ska jag försöka hitta på något, för igår var det en sån där slö dag igen. skulle egentligen träffat lukas och alex, men blev ikke av då ja inte orka gå, slöööö som jag é. så ist blev det skräckfilm och mys med crapsticksmackor med mamma igår. Kollade på the uninvited, vet inte vad man ska säga om det. men hade oväntat slut iaf (:  hah. .

    & jag é fett duktigt btw, röker typ ingenting. vilket antagligen hjälper till att göra mig sådär slö. + att jag blir feting grinig.. så blir lite bråk sisådär men det får de bli.


    nu ska jag plocka undan här hemma, sen ut & sola för jag har hittat mina glasögon. tydligen hade kära aki snott dom av mig. sen ska jag träffa pillaaaa om hon inte blir på banken i 10 år till.


    JALLABYE.

    lilllördag.

    sitter och söker jobb och har mig, har gjort det hela morgonen men nu har jag fastnar..
    vad fan svarar man på dina ambitioner och mål?? vad menas äns med det?  haha.. ¨
    egentligen måste jag ringa till en kille som heter john, där jag nästan säkert har fått jobb, men jag vågar inte ringa haha.. har redan ringt en gång och känns tjatiigt att ringa igen men måste göras.

    idag é det lilllördag (onsdag)  och jag funderar på att dra på elli & saras skiva idag men vet inte om jag pallar, det skulel vara fett kul om jag var på mitt cphumör, men tyvärr kommer det bara ibland och håller inte i så länge som jag önskar, då har jag nästan roligare än om jag skulle bara full. nästan beng alltså hah (:
    annars har vi väll lille timmy som vill åka och fiska, som vanligt :*

    nu funderar jag även på att gå ut & sola efter som jag é blek som snön, men man blir ju så rastlös och så é det så jävla ljust för ögonen så kommer ju ge upp efter 5 min typ hah.


    rubbad snubbe..




    gammal video, har inte sett den på hundra år trorja' men han låter tamigfan som en styckad gris eller ngt. haha
    psyyyyyyyykooo.

    tjuvlyssnat.se





    En pojke ~4 tittar upp mot himlen.

    Pojken: Pappa, kolla ett flygplan!
    Pappan ~30: Ja, jag undrar vart de ska resa?
    Pojke: Det är ju häxorna som ska till Blåkulla fattar du väl.
    Pappa: Men de åker väl på kvastar?
    Pojke: Men bli lite modern nån gång, pappa!

    Killar är som bakelser, läckra och smaskiga men inte bra för figuren.



    å h h å


    boots n' boys.

    Killar är som Alvedon, man tar en och hoppar i säng.



    vakna nyss av att två pajjaser bomba min telefon, iinte riktigt kloka.
    drömde att jag kröka, & hade fett skoj!!! ..men mer minns jag inte.
    hm, drömmar é fett konstiga men jag tror inte man kan drömma om något man aldrig sett?  hur skulle man kunna göra det?  en dröm é ju en psykisk upplevelse och hjärnan som ritar upp bilder och då måste de vara bilder den har sett!  man man har ju sett så sjuka grejer egentligen, på tv & shit.

    "Sigmund Freud gjorde omfattande drömforskning och menar att drömmar är resultatet av inre konflikter mellan omedvetna lustar (främst sexuella) och spärrarna mot att utföra dessa önskningar. Dessa konflikter uttrycker sig i drömmarna som dold symbolik.'"

    -  så vadå?  mina sexdrömmar t.ex. är omedvetna lustar? hm.. coolt.
    jag måste börja komma ihåg mina drömmar helt isf (:
    hm, men efter som jag drömde att jag kröka, & har drömt det typ 4 ggr så é det med omedvetna lust, eller inte direkt omedvetna men...
    ...aja, pz.

    Allting förändras men ingenting förgås.



    sitter och funderar på om jag ska gå upp & fortsätta städa, har städat halva rummet sen palla jag inte mer. men måste typ bara torka golven nu och vika undan mina kläder.




    senare ska jag åka till pappa och äta middag, var länge sen jag träffa han &  min bror såklart -& emelie. (: blir trevligt.  ska dra med mig pilla också.
    efter det blir det en kaffe med jensaa.

    -

    H u r   m y c k e t   v o r e   m ö j l i g t   o m   i n g e n   f ö r s ö k t e   d e t   o m ö j l i g a?

                           

    Maj 9, 2011

    riktigt s k ö n helg.
    i fredags så blev det bio med alex, elin, linda & becca. kollade på red riding hood, som faktiskt var riktigt bra (:
    sen drog vi till källparken och träffa timmy, elli, jensa & robin som satt och drack lite så vi stanna en stund och snacka massa skit.
    sen drog jag och alex till sävja & träffa lukas & lukas och sen blev de film och jag sov över hos alex.

    vi vaknade i lördags av att jag fick två olika samtal om att jag skulle komma och kolla på betesutsläppet på jälla skolan, herregud vilken bonde jag kände mig som.  sen drog vi och handla lite.
    senare på kvällen blev det att åka förbi storvad en sväng och hälsa på folket som kröka där, men hade inte så kul där så jag, alex & lukas & lukas drog och tänkte grilla men på vägen att handla bestämde vi oss för att åka och tälta, så det blev att handla en jävla massa, åka och hämta tält sen drog vi och tälta och grilla och massa mys med lite sömn så var helt slut i söndags.

    men efter vi sovit 3st + en hund i ett tvåmanatält, som faktiskt gick jätte bra, i ca 4 timmar så gick vi upp och fiska och sola. det var riktigt skönt!
    vid 2 tiden drog vi där ifrån och åkte hem till alex, somna i hennes säng alla 3 + hunden i ca 4 timmar. ha-ha.
    men när vi vakna så började vi grilla och hade det trevligt.

    idag vaknade jag 6.. skulle vara på årsta vårdcentral kl 8. ¨
    hm, så idag é jag glad.  fått veta mycket (: