lördagen den 30'e



Det gör detsamma för mig om du är galen eller glad.

      

                                      Some people go to priests; others to poetry; I to my friends.

                                           

eckerö, fredagen 29'e,

2 dagar baksmälla.

ifredags åkte vi eckerö för att fira timmy som fyllde 18. Jag hade det riktigt trevligt, men synd bara att Alle blev för full och hamna i fyllecell på båten och sen tappa vi bort honom.
Men iaf, vi åkte eckerö båten & sedan gick vi ut till FAME.
skit ställe, jag blev utslängd för ingeting haha.      t ö n t a r

Sen så gick jag hem till Halling & kröka, jag blev tokfull..
han sa typ att tjejer är skapta att vara mer lätt påverkade än män, nu tänker jag bara soft för oss du vet hah, men då jag ba "neej! du har fel, jag ska bevisa motsatsen så slutade med att jag hamnde i hans säng och sov, utan att fråga han eller något, hade bara lagt mig och sovit. PINSAMT.

sen när jag vakna upp jag ba shit vart fan är jag, så blev det att fortsätta att kröka, klockan 12 på morgonen. sen kom johannes och så drack vi någon öl (:  sedan palla johannes och jag till gränby c för att gå på bolaget.
och eftersom mitt bankkort är borta så hade jag inga pengar igår (det försvann tydligen i Fredags, ingen som vet vart?)  så fick jag ringa pilla så jag kunde hämta min dräkt jag skulle ha på mig på halloween festen, så hon kom till gränby och jag lånade cash av min mor, sen skjusa hon mig&johannes till Årsta travcafé där jag hämtade ut mitt paket, sen skjusa hon oss till Alex, tack pillpull..
men hur som var jag jätte full då, så alex sa åt mig att gå & lägga mig, så det gjorde jag och blev helt cp-seg.. usch & fy.

Sen åkte vi iaf till Gottsunda där Åsah bor, & festen var. vilket var trevligt, men jag var ju så sliten från eckerö så jag fick typ inte i mig ölen, den var så blää & jag köpte 20 elk.. haha. men jag piggnade till när dom tog fram bål för den var så god och gick i.
Sen åkte vi in till Kalas där jag träffade jätte många & gammla kompisar, det var riktigt trevligt.
men som dem säger, men ska sluta när det är som roligast, så jag åkte hem ca. halv ett (:

Men det har varit en bra helg (:

GRATTIS TIMMY HEDIN, 18ÅR!

Idag fyller kära Timmy år!!  wiho, gratz till han.
så nu ska tak rivas och hus ska röjas.
viking line nästa :****




mobil, mobil, i fjärran är. snälla du var mig kär.

jag har nyss fått en "ny" telefon av min älskade underbara saknade mor!
Alltså den är inte ny som i ny, men en telefon jag kan ha. den är helt enkelt ny för mig efter som jag inte haft den tidigare..
hur som vet jag inte hur många mobiler jag har haft sen jag flyttade till Vadstena, vilket är ca. 2 & 1 halvt år sen. Jag har ju omöjligt haft en och samma mobil i över 3 månader, det tror jag ikke. & jag har aldrig köpt en själv?  Hur sjukt är det, nästan pinsamt.
T.ex. min förra mobil då, den fick jag av min pojkvän. Den var helt ny då. Den gick sönder för en vecka sedan när saker och ting börja hetta till... Fråga mig inte hur..
Aja, sen gick jag utan i några dagar, (vilket jag ändå är ganska van med) men snodde jag killens mobil hela tiden och ringde mor eller smsa elli/elin/becca/ida..
Sen så i kanske förrgår (?) - mitt minne är som en guldfisks. Så kom iaf Emil a.k.a Ruben & fråga vad jag skulle säga om han gav mig en mobil just nu/då´, så fick jag en mobil - en gammal nokia -  eftersom jag ändå inte kan hanskas med dem, så länge man kan ringa & smsa är jag nöjd.
& det kan väl alla mobiler? trodde jag. den här gick inte att prata i, gick knappt att smsa med. det positiva med dem var snake, ååååh vad jag gillar snake. men aja, så idag fick jag en samsung av min mor & jag är jätte glad.
men har också fett tråkigt, kanske märks med tanke på att jag sitter och skriver om mobiler?  skärpning

Godnatt.

kärlek övervinner allt.

nu ska det börja bloggas :*