nu blire rulle på bloggen igen (:

varit några skööna dagar, (: 

Söndag:
kom till Uppsala på Söndags kväll då det blev pizza och sova.

Måndag:
Sen vakna jag tidigt och försökte få mina kära kompisar att vakna till liv, till sist vakna elin och alex & jensa till liv, men ikke elli den sömntuttan. då blev det att dra hem till alex och dricka kaffe och snacka massa efter som jag inte varit här &  träffat mina favoriter på länge. sen drog vi och hämtade gullungen elin som bakade sockerkaka då vi skulle ha piknick ute i solan, sköönt!
efter det åkte vi och hämta elli och sen drog vi och mötte upp jensa (:  det blev piknick i nyby i några timmar och snacka skit.
senare bestämde vi oss att vi skulle åka till siggefora och grilla, så vi alla drog hem och fixa oss med lite varmare kläder. sen drog alex, elin och jag och hämta timmy och jenka sen handla va lite och drog ut.
det blev fiskning och korv grillning. En toppen dag med andra ord.

Tisdag:
Sen på Tisdagen så åkte jag och Alex och kolla lite i affärer, sen köpte vi jordgubbar och loka och godis och gled runt. Hämtade Bella gjorde vi och sen åkte vi till Posten och hämta ut mitt körkort.
Efter det drog vi hem till Pilla på kaffe och skitsnack (en massa skitsnack hela tiden fan) 
Sedan drog vi oss hemåt och sedan blev det middag hemma hos pilla för mig med mamma matte och hon samt så fixa vi mitt hår. Min snälla älskade syster hade köpt avfärgnings medel och blonderingsmedel till mig då jag hade sagt till henne när vi var där under kaffen att jag ville bli blond igen. Och sen åkte och och köpte silver schampoo åt mig också. TACK ÄLSKADE DU.
Efter det så var jag kvar där hur länge som helst och spela sanning och konsikvens med pilla och aki.
en mycket trevlig dag.

Onsdag:
Igår så blev det jobbintervju kl. 10 på morgonen, så min snälla syster kom och hämtade mig och skjusa dit mig.
Vet inte hur det gick, men hoppas på det bästa får man göra, för jag é i behov av jobb. Men eftersom dem fråga om brottsregister vet jag inte riktigt men dom skulle ringa på Måndag om jag fick det.
Efter det blev det lunch på en salladsbar med Pilla, Aki och Sebbe. det var också mycket trevligt, vi satt och snacka massa och så.
Sedan åkte jag och Pilla till Sofies salong och hämta upp henne och en till tjej som jag inte minns namnet på och åkte till Här, där frisörerna handlar in produkter och så köpte pilla löshår. (FÖR HUR MKT SOM HELST)
Efter det skulle jag & pilla byta till sommardäck på hennes bil, hah. Det hade hon inte gjort ännu vilket man måste ha gjort den 16'e. Så när vi är framme och ska sätta på sommardäcket var det för litet. Så vi satte oss och peta ut varje dubb i däcken så nu har jag blåsor i min hand, men kul var det.
Sen åkte vi till Net on net och handla skivor så hon kunde bränna en skiva med skön musik som visade sig senare att den inte funka, vilket då gjorde pilla galen fan. hah
Sen blev det hem till henne och käka kyckling färs (då hon bara äter vitt kött)  men det var faktiskt ganska gott.

Idag:
Så idag har jag bara varit hemma än så länge, men nu ska jag klä på mig och dra hem till alex och sola och sedan ska vi åka och handla bikinii då hennes andra é för små för hennes tuttar har blivit BOMBER.
haha, skriver ikväll (:

bilder é minnen





Framgång ger vänner, motgång prövar dom.

Älskling, jag undrar om du inte spelar en för stor roll i ditt liv.

punktlighet stjäl en massa tid.

LÖRDAG

igår efter vi varit i Ludvika och ätit skjusade jag mamma & morfar till Poppen sen åkte jag & mormor hem till dom och lämna av zigge och så tog jag en promenad med han. Sen fick jag skjusa mormor till Poppen. och när jag kom dit då blev jag sugen på en grogg så åkte tillbaka till mormor och morfars hus och gick tillbaka till han med drutten. Sen blev de 96% sprit.
Efter ett tag där gick mormor, morfar, jag & mamma hem. fast vissa var så fulla att man kan knappt kalla det gå.

så imorse var det hundutställning och vi skulle ställe drutten, och jag fick skjusa för jag var den som hade druckit minst igår. han var jätte duktig och fick jätte bra kritik och en hedersplats (:
fin hunden.

och nu é jag tillbaka i Uppsala och ska vara fyllechaffis.

jävla massa körande, körde ju hem från dalarna idag också. haha.

sen ska jag försöka hinna med att träffa min älskling elin innan jag åker hem, vilken antagligen blir imorgon, buuuhu.

NU HAR JAG KÖRKORT

klara uppkörningen idag, i västerås. i en stad jag aldrig varit i, med en kvinna jag aldrig träffat, och en bild jag aldrig kört i.
DAMN I'M GOOD!

och eftersom alla på facebook trodde det var ett april skämt så har jag knäppt kort på paperet så bajs på dem


dock en dålig bild. men whateeeeevvvaaaah
så detta papper är mitt körkort tills det riktiga kommer om en vecka! 

så nu é jag super glad :)  yey.
och mamma bjuder middag på akropolis i Ludvika, men inge dricka för mig, jag jag kör.
juste, har en vit månad också.

en glad jag just nu;

också en dålig bild, (sitter på mammas dator)

pssst.. inget sugmärke jag har på halsen (tyvärr så brände jag mig på en plattång ist)
hade varit bättre med sugmärke.