M I D S O M M A R

nu hoppas jag alla får en toppen midsommar och jätte trevlig, själv ska jag iväg om jobba snart (:  hade varit härligare att jobba på dagen? då é dt ju bara att hitta på ngt på kvällen.
men nu sitter jag och firar midsommar med järn, folsyra, alvedon & en räkbomb.
det sista é ju muums fan (: 
 
:** 
bli inte för fulla nu ;) det hade nog jag blivit om det var andra situationer.

-

människor förändras med tiderna (: 
satt nyss och snacka med min favvo om hur annorlunda människor kan bli, vad dom prioriterar.
jag menar bara nu när jag inte kan festa é det faktiskt folk "kompisar" som inte träffar mig, haha.
 
en som jag faktiskt trodde skulle finnas kvar t.ex, men verkligen prioriterar dricka före..

en kompis skulle jag träffa söndagen (antagligen för det var den dagen de inte var nå fest)  men den hörde inte ens av sig, och jag hade bokat med den och drf kunde inte göra ngt annat. fick inte ens ett sry eller hörde inte ens av sig och sa att den inte kunde utan fick sitta hemma ist anleding för att sova? fine, men hör iaf av dig då.

hm, men hur som har jag märkt hur folk förändras och vilka som inte riktigt växer upp riktigt än utan de som bara gäller é fest, så é det för många faktiskt även för mig innan jag blev gravid, men skulle nog inte dissa kompisar för det (:   men aja,


så fin :**

funderar på att köpa denna söta munk settet (:

Munk Set SEK 499, Lundmyr Of Sweden - NELLY.COM



ur gullig ju!

rösta, rösta på mina klänningar!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

h e l p

hur fan ska jag hålla mig vaken inatt?!  kommer ju somna snart...

...

nu é jag hemma efter att jobbat ett kort pass idag (:
har precis lagat köttfärssås som blev för tok för mycket så nu sprängs jag men gott var det.
så nu sitter jag mätt och kollar på The Big bang theory, vilket jag älskar & funderar hur jag ska kunna hålla mig vaken hela natten?  måste försöka vända på dygnet så jag sover på dagarna ist, ojo - när jag behöver vara vaken dag så kan jag inte sova på natten när jag behöver vara vaken på natten så kan jag inte sova på dagen?! jävla skit säger jag bara.. 

har hela huset för mig själv i helgen, ingen é hemma mer än jag och mina kissekatter. så mor mi har köpt en bamse räkbomb till mig så jag kan slänga i mig imorgon innan jag åker till jobbet och vindruvor samt jordgubbar!




















Bästa sättet att få ett arbete att verka svårt är att skjuta upp det.

u-s-c-h-a-n-a. idag mår man som man förtjänar tänkte jag skriva, haha. nej jag har inte druckit, kommer inte hända. absolut inte nu när jag sett min älskling! men dåligt mår jag, hade ju huvudvärk igår och mår inte bättre idag, jag börjar bli sjuk, vilket jag inte har råd med. ska ju förfan jobba om 2h. ÅH VAD SKA JAG GÖRA
hur länge brukar det hålla i? 

jaja, idag när jag vaknade låg magen högre upp som den aldrig gjort förut, men sen efter jag ställde mig så var den som vanligt igen. lill skiten hade väl smitit upp under natten. det var mys!

nu ska jag se om pilla kan jobba åt mig annars blir det ett jobbigt jobbpass idag..



bild från när jag var i dublin


I'll be burger king and u'll be mcdonalds. I'll be having it my way, and u'll be loving it.



längtar till min lilla bebbe :*

peace n' love!

yeees, snart så!
kommer nog bli roligt nykter också, förra året var man lite sliten mot slutet men hade det kul faktiskt, fast jag fick åka och sy hehe..
jag tror torsdagen blir bäst, längtar! 
då ska man se
Ziggy Marley
volbeat
M.I.A
Oskar Linnros
Organismen

organismen och M.IA krockade såg ja lite senare så blir väl MIA bara då,
fly like paper get high like house

Ambition är misslyckandets sista tillflykt.

blir nog att leka med den andra tvillingen idag ist, elin :) om vi löser frågorna på var, när & hur? 
hehe, jag har huvudvärk somsagt och dör lite granna för varje sekund som går. & ikväll ska man orka åka till pilla för att att lämna hennes bil, hon & tobbe var här tidigare & då la den av så nu har jag skruvat ur pluspolen och satt den på laddnign så får hoppas det funkar senare då för den bilen ska jag ju förfan  låna i helgen när jag jobbar, ojoj. 

 

You know why its hard to be happy? because you find it hard to let go of things that make you sad

you know that feeling? when you are just waiting to get home into your room, close the door, fall into bed, just let everything out that you kept in all day.
That feeling of desperation..you ere tired. tired of everything,tired of nothing, you just want someone to be there and tell you its okay. but none is gone be there. you know you have to be strong for yourself, because no one can fix you. but you are tired, tired of being strong. for once you just want it to be easy. to be simple. to be helped. to be saved..
but you know you wont be. but you are still hoping, still wishing, and you are staying strong and fighting with tears in your eyes, you are strong

red, red, red.

jag älskar rött på hår alltså!!! 
jag har tjatat på elin ett bra tag om inte hon kan färga tillbaka sitt till dt, hon var ju så sexig i det! & lugg.
som rihanna, hon hade ju först vanligt hår, brunt och snyggt och hon var jätte söt i det!  sen färga hon ju nu rött och det var stencoolt!!!!!!!! jag älskar det, men sen skaffar hon affro & förstör allt..
ojoj.

  

Han klättrar på andras ord som på en stege.

gud vad jag kan sova måste jag ju säga,  sover galet mkt. i förrgår när jag kom hem från jobbet så åt jag bara lite sen somnade jag 8 & sov till 9, halv 10 igår. sen så somnade jag kanske 10, halv 11 och sov till 1 idag? 
jisses amalia.

men när jag vaknade idag hade jag huvudvärk, samma som jag hade igår men igår trodde jag det var vädret men kanske håller på att bli sjuk ändå? 
det skulle ju vara för jävligt eftersom jag har för fullt upp för att bli sjuk, jag menar nu ska jag jobba & sen ska jag på peace n' love med min lilla fästmö.  nej, något med att bli sjuk har jag inte råd med. får knappra i mig ngn tablett (idag igen....)  eller så skiter jag i de efter som det inte é bra när man é gravid?  jag hör olika grejer hela tiden! 

btw?! ngn som é sugen¨på två världens gosigaste katter??..
vill egentligen inte göra mig av med dom men eftersom det inte é bra att göra rent kattlådan när man é gravid, & katter framkallar allergi upp till trå års åldern så lär det inte vara så himla bra..

min lilla älskling i magen ska ju inte vara allergisk..
om han inte ärver det av pappa sin :)  & igår kööpte jag och mamma massaaaa bebis kläder!!  dom é hur fina som helst,
längtar längtar längtar.


                                    högstadie bild

-

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

vet många som borde tänka på denna

dålig update, jah man.

..men har inte haft tid, & den lilla tid jag haft vid datan har gått till facebook. sad but true.
den senaste veckan har jag haft alexander här, vilket var trevligt att träffa han igen. men nu har han tyvärr farit till byn vadstena för att jobbaaaaaa, & sen har jag jobbat, jobbat, jobbat, jobbat, jobbat, jobbat, jobbat... ja, & juste. jobbat.
har även fått umgås med min älskade elin några dagar, tack hjärtat för att du finns!



vet ni, vet ni? idag var jag ju ledig, för skulle bara kunna jobba dag passet vilket é 06 - 18 men hade ju ultraljudet kl 10.45.
det var så mysigt! den lilla rackaren rörde sig hela tiden & leva galet, så vi inte kunde mäta bebben men vi försökte ju flytta på den lite så den evt skulle lugna sig, så jag la mig på sidan medans barnmorskan typ skaka magen på mig, haha. men han blev du arg och bara sparka mer och blev tokig, rörde armarna upp och ner och allt. hahah.
det var riktgit fint, jag & mor min började gråta båda två, blev ngr bilder som kommer upp senare då (: 
könet ska jag ta reda på den 12 juli :**
sen efter det åkte jag & hälsa på far min, hans tjej & min lille bror. pappa väntar också barn, dock en månad tidigare n mig, sååå mysigt!

det var min update om dem dagarna som varit nu då, haha. om jag fortsätter dålig med update så kan jag ju skriva att imorgn ska jag försöka träffa snyggingen sara och sedan torsdag-fredag-lördag-söndag ska jag jobba.
men dock jobbar jag ju 18-06, alltså natten så ska försöka dra förbi alex mori med henne på midsommar innan jag drar till jobbet, bara för att det é middsommmar :)

mwaaaaah.

JFR - trendligt skimmer.


www.JFR.SE
& även 20 % på alla ringar, och jag älskar deras ringar.
speciellt dubbelringarna.
& så har dom massa snygga armband, mina favoriter é stella armbanden samt massa mer grejer.
du kan även köpa presentkort där så du kan ge någon i t.ex. födelsedags present?

jag ska iaf klicka hem lite nu (:


jag just nu.


anti stress ansiktsmask (:
tyckte jag behövde det efter jag varit så duktig & jobbat, med tanke på att jag inte ens é van med det och har börjat jobba natt och så mycket jag kan!
& imorgon kommer alex hit, så kanske ska ta & städa övervåningen, fast kanske imorgon.
för nublir det att slappa såhär framför teve och äta vattenmelon. sen skulle jag evt träffa elin, men hon é på hennes gulliga systers avslutning, som tydligen é på en kväll. men men :*

ha ha.

Det unga paret sitter i bilen på väg till Las Vegas för att gifta sig. Halvvägs dit börjar den unga bruden att skruva på sig lite i sätet.
-”Vad är det?” Frågade den unga mannen.
-”Jag har något jag vill erkänna” Sa kvinnan “Under denna blusen är jag platt som en planka så om du vill ställa in bröllopet så är det OK.”
Mannen funderade på saken en kort stund och sa sedan. -”Det är ok, det är inte sex som är det viktigaste i ett äktenskap.”
Färden fortsatte ytterligare några mil, till slut sa mannen -”Det är något som jag vill erkänna också, nedanför midjan är jag utrustad som en bebis liksom. Så om du vill ställa in bröllopet förstår jag dig.”
Kvinnan funderade en stund, och sade sedan -”Det är OK, sex är inte det viktigaste i ett äktenskap”
Paret fortsatte lyckliga över att de båda funnit varandra så väl, bröllopet gick bra och senare på motellet där bröllopsnatten skulle spenderas tog kvinnan av sig blusen. Och mycket riktigt hon var platt som en planka.
När sedan mannen tog av sig sina kläder, tittade kvinnan nyfiket på, gav till ett skrik och svimmade, när hon vaknade till slut sade hon: -”Vad är det där? Du sa ju att du var utrustad som en bebis!!”
-”Det är jag ju också!” sa mannen “4 kg tung och 48 cm lång!!”

glad med ångestklumo.

mitt liv känns bättre, é faktiskt jätte glad och livet känns lite lättare men har ju fortfarande ångenstklumpen i magen, men börjar ju vänja mig med den på heltid nu :)
men eftersom det går bra nu, & jag é glad. undra vad som kommer hända av det oturliga då?


en keff bild bara för det. 

Man är aldrig helt ensam. Dessvärre är man alltid tillsammans med sig själv.


15 åriga jag.

gud.

vad mina dagar har varit tråkiga, jobbade dag sen natt, sen dag igen sen natt igen sen dag och nu inatt jobbade jag natt. & åkte även in i en lyktstolpe igen.. men jobbets buss. gud så pinsamt! men tur var blev det på sidan så repa de bara den, eller bara och bara hela bussens sida...
så nu har jag sovit några timmar för é ledig fram till fredag natt/lördag morgon.
sen ska evt. alex komma hit, lördag antagligen så ska se vad vi kan hitta på & sen söndag börjar jag 18 och slutar måndag 06. ob - ob - ob.

& snart é det peace n' love, & jag har fått mitt schema men vet inte vad jag ska gööööra, é ju helt pank.
jag måste gå och råna en bank eller ngt.

japp, hejdå.

man kan ju bara älska vädret, typ utomlands värme.
 

-

här vill jag leva, här vill jag dö.

igår var det national dagen!
var det ngn som fira den?

"Du gamla, du fria, du fjällhöga Nord,
du tysta, du glädjerika sköna!
Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord,
din sol, din himmel, dina ängder gröna,
din sol, din himmel, dina ängder gröna."

igår fick jag iaf tag på alex, han hörde ju inte av sig till mig så blev att jag tillslut blev tvungen att smsa han, kom inte direkt fram till ngt. han ska komma hit säger han men det har man ju hör ca 7 v. good work, så får se hur det blir. men sen skulle karln iaf ringa mig sa han ju, men självklart gjorde han inte det. skrev även att om det inte blir ngn skärpning é jag & the kid som kommer leva själva, men det fick jag så klart inge svar på, he-he. vilken idi jag é. men nu é det som det é & finns inget att göra, och inatt ska jag jobba. börjar kl. 03 (:  så dt é skönt att skrapa in lite cash flow, ska även jobba midsommar & då é det ju dubbel betalning!



& min älskling baloo fångade sin första mus igår!
så duktig!


 

dålig tajming.

dålig update..

..så nu kommer allt som hänt!

vilka dagar..
i onsdags tog ju alla studenten så duktiga som dom é så blev fira dom och dra till sara & elins mottagning som söta elin bjöd mig till (:  var riktigt trevligt, och sen blev det stadsparken en liten stund. efter det drog jag till sävja för att hälsa på alex & se hur hennes nya hem ser ut, vilken var riktigt fint.
blev att sova kvar där men blev inte så mycket till sömn, klockan 1 någonting ställer vi oss och lagar mat och jag skulle upp klockan fyra, yeye. till sist somnade vi men då börja min telefon ringa som en jävla tok så blev ingen sömn för mig, & kul skulle till första arbetsdagen.
yeye, vid fem på natten åker jag där ifrån och påväg till arlanda, & kommer typ dit. tills jag krockar, så nu é bilen skrot färdig. kul att man fick äga den i 2 dagar! alla stannade ju på vägen eftersom det var en rejäll smäll, vilket ni kanske förstår då eftersom bilen ska skrotas, vad fan jag menar däcket sitter där motorn ska sitta!
jaja, till slut skjusar ngn mig till jobbet och sådär, när jag skulle hem sen visste jag inte hur det skulle gå så ringer runt till alla och försöker kolla, men självklart é alla bakfulla eftersom det var som sagt studenten dagen innan så får skjus till teminal 5 där bussen till uppsala går, så satt och vänta på den i en halvtimma sen kom den. och somnade på engång på den!  sen när jag var i uppsala var det bara att sitta & vänta på nästa, det pinsamma va ju också att jag fick låna ngns på jobbets busskort!  men annars gick första dagen bra.
sen åkte jag hem, och hörde att djuren -alltså mina två katter & mammas hundar hade slagits. tror jag vet vem som vann eftersom jag fick dra ut två klor från min kissekatt ur mammas hunds ansikte. heheh
senare sov jag bara, heeeela dagen fram till två då jag skulle börja jobbet igen, så jag försov mig -PINSAMT.
men jobbet gick bra även då, sen åkte jag hem & sola. var inte trött eftersom jag hade sovit en dag fan innan. sen fick jag huset för mig själv så jag öppnade en alkoholfri champange som mor mi hade köpt till mig och satte på hög musik & njöt av det fina vädret, sen lördag var det bara att jobba igen. alltså igår då. sen gorde jag inge mer i lördags men nu é det söndag och jag sitter och äter pannkakor med frystaaaaa jordgubbar och ooooovispad grädde, hah. &&&&& imorgon é det national dagen - WOUP - go sveeerige.



hemma hos sara & elin på deras mottagning i onsdags!